Okulumuzdaki İngilizce Eğitimimiz
Okul öncesi İngilizce eğitimindeki asıl amaç, çocuklara Türkçenin dışında farklı dillerin de var olduğunu göstermek; İngilizceyi oyun, şarkı, öykü ve farklı eğlenceli aktiviteler ile sevdirmek; okul dönemi öncesi İngilizce bir temel oluşturmaktır. Çocukların yabancı dil ediniminde yetişkinlerden daha başarılı oldukları tartışılamaz bir gerçektir. Çocukların beyin gelişimi 6 yaşına kadar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Sünger misali gördüklerini, duyduklarını emerek beyinlerine kaydeder, daha hızlı öğrenir ve öğrendikleri daha kalıcıdır. Yapılan araştırmalar erken yaşta öğrenilen yabancı dilin, çocuğun, bilişsel, akademik, bireysel ve sosyal gelişimine olumlu etkileri olduğunu kanıtlamaktadır. Bu nedenle okulumuzda İngilizce eğitimine büyük önem vermekteyiz. Çocuklarımız İngilizceyi günlük yaşamlarında duyarak, kullanarak ve yaşayarak öğrenirler. Bunu yaparken en önemli önceliğimiz “eğlenmek”. Oyunlar, şarkılar, tekerlemeler, zengin görsel ve işitsel araçlarla çocuklarımız İngilizceyi eğlenerek öğrenir ve gelecekleri için önemli bir adım atmış olurlar. İngilizce öğretimi deneyimli öğretmenlerimiz tarafından haftanın beş günü her yaş düzeyine farklı program uygulayarak gerçekleştirilmektedir.