Biz

Çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi konusunda yükseköğrenim görmüş bir eğitimci tarafından kurulan okulumuz 17 yılı aşkın bir süredir aralıksız olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

2006 yılından itibaren, deprem tehlikesinden uzak, bahçeli ve müstakil kendi binasında eğitim öğretime devam eden okulumuzda, çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitim mezunu öğretmenlerimiz tarafından verilen eğitimlerimiz konularında deneyimli branş öğretmenleriyle desteklenmektedir. Destek hizmetlerimiz içerisinde; aşçımız, hizmetlilerimiz, servis şoförlerimiz ve yardımcı öğretmenlerimiz bulunmaktadır.

Rüya Anaokulu 1.000 m2`si bahçe olmak üzere toplam 2 dönümlük arsa üzerine kurulmuş 3 katlı müstakil iki bina olup, bünyesinde 13 sınıf, yemekhane, spor salonu, tiyatro-konferans salonu, rehberlik odası, teknoloji odası, revir, doğum günü odası, müzik odası, tarım alanı, mini hayvanat bahçesi v.b. bölümleri barındırmaktadır.